Кметът на Община Пазарджик Тодор Попов се срещна с децата и младежите, чийто настойник е той. Повод за срещата бяха предстоящите Великденски празници. По традиция всяко от децата получава великденски сладкиши и парична помощ в размер на 150 лева.

„На всички празници ние сме заедно, имаме си традицията и се радвам, че Ви виждам и че сте здрави. Искам да ви пожелая да имате един хубав празник, да се стремите да преодолявате предизвикателствата, които ви е поднесъл животът и независимо от трудностите да се опитате да бъдете добри хора, защото така ще успеете в живота – като правите добри неща! Доброто рано или късно се връща. Затова бъдете добри, учете и, убеден съм, ще имате социален шанс!” Това заяви Тодор Попов преди лично да връчи великденските подаръци на децата.

Тодор Попов съобщи също, че тазгодишният абитуриент от Органа по настойничеството – Адриан ще получи за бала като подарък официален костюм и допълнителна парична помощ по повод завършването му.

Тодор Попов пожела на всички деца здраве, успешно завършване на учебната година и сподели надеждите си, че след месец май противоепидемичните мерки ще бъдат облекчени.