Едно от най-добрите попадения в света на модата е разработването на иновативна подметка, благодарение на която се чувстваме сякаш стъпваме върху облак. Истината е, че това не е мираж, а е абсолютната истина и е напълно възможно поради нестандартния дизайн на маратонките Nike Air Max, които са любими на малки и големи от месеци насам.

Защо Nike Air Max се различават толкова много от всички останали модели маратонки? Това, което ги прави различни, е видът на подметката. В нея откриваме малко пространство, изпълнено с въздух, благодарение на което обувките ни пружинират, докато стъпваме на ходилата ни. Така се намалява напрежението и това е особено полезно, когато ще тренираме или ще стоим продължително време прави.

На кои материали трябва да се спрем, когато избираме новите си маратонки?

Много зависи от това през кой сезон ще ги носите. Платът и дишащите материи са особено приятни за използване през летните месеци, когато температурите навън са високи, а ние за нищо не света не бихме се отказали от една тренировка. Но преди да настъпи астрономическото лято ни очакват доста дъждовни пролетни дни, затова може би ще бъде добре, ако все пак се спрем на кожата като евентуален материал. Така ще бъдем сигурни, че ходилата ни ще бъдат на сухо през целия ден.

Има ли актуални цветове, които да се впишат перфектно в модните трендове?

Има два цвята, които винаги ще се приемат за класически и са добър вариант за всякакви обувки – черно и бяло. Освен това наближаващите седмици оказват влияние не само върху природата, но и върху облеклото ни. Ето защо едни от най-актуалните цветове ще бъдат ярките като червено, синьо и жълто, но също така откриваме и някои доста добри съчетания между нюансите, които биха допаднали на всеки един човек, а също така биха придали и особена свежест на нашето сиво ежедневие.

Заслужаваме да се насладим на чудото, наречено Nike Air Max, а за да го направим, трябва да имаме достъп до особено голямо разнообразие от цветове и размери, което ще допринесе за по-лесния ни избор. Всичко това е налично в електронния магазин на Footshop, които са се погрижили за нашето максимално удобство. Побързайте и се сдобийте и вие с тези невероятни обувки още сега!

Източник на снимка: Footshop