Обслужването на клиенти, лично, по телефон и имейл, също ще бъде затруднено, като ще има възможност само за общи консултации и получаване на документи в офисите на компанията.

  

EVN България напомня, че във връзка с техническо обновяване и подобряване на системата за обработка на данни, няма да са възможни заплащания на фактури за консумирана енергия за периода от 20:00 ч. на 20 май (четвъртък) до 06:00 ч. на 26 май 2021 г. (сряда).  В посочения период няма да са възможни плащания нито на каси на „Български пощи“ ЕАД, нито по банков път или интернет.

 

Дейността на EVN офисите в посочения период ще бъде с ограничени функции като ще са възможни само общи консултации и получаване на документи. Приемът на документи в офисите в тези дни няма да е възможен. В тази връзка съветваме клиентите да планират своите посещения в офиси така, че да не съвпаднат с упоменатия срок. В телефонния център клиентите ще могат да получават също само ограничена консултация и информация.

 

Периодът за обновление на системата е избран така, че да обхване основно неработни дни с цел да се минимизира неудобството за клиентите.

 

Обновяването на билинг системата в EVN България ще позволи по-бърза обработка на информация и данни, което е част от развитието на дейностите за работа на свободния пазар на електроенергия.

 

ЕVN България

тел. 0700 1 7777 – за обща информация (от 08:00 до 17:00 ч., от понеделник до петък)

тел. 0700 1 0007 – при аварии (денонощно)

имейл: info@evn.bg