За втора поредна вечер адвокат Мирослав Василев успя да преодолее тримата си съперници и стана победител в играта „Последният печели“, която се излъчва всяка вечер по БНТ 1 от 19.30 ч. Нашият съгражданин се записал за участие в началото на април, а само пет дни по-късно се свързали с него от екипа на предаването и го поканили да участва.

Той решил да пробва знанията си, тъй като е фен на предаването и много често му се случва да знае верните отговори на въпросите.“Беше много интересно преживяване за мен, разказа днес за PZdnes пазарджиклията. Има разлика да отговаряш у дома и на място. Но всичко зависи от възможността да се концентрираш и да не бързаш, да отговаряш. “ – каза Мирослав Васимев.

 

Бих препоръчал на всеки, койото има желание да опита. Много важно е и това, че водещият Орлин Горанов прави всичко възможно, за да предразположи играчите, да ги накара да се чувстват в свои води. Интересно е и това, че темите, с въпроси не са предварително известни на участниците. Те ги научават на място и това е предизвикателство, защото много бързо трябва да решиш коя точно да предпочетеш. – разказа Мирослав Василев. Ето и как се представи той тази вечер:

https://bnt.bg/news/posledniyat-pecheli-18052021-295347news.html