За поредна година, след неактивната 2020-та, „Силните мъже” на България ще премерят сили пред публиката в Пазарджик. Атрактивното състезание и този път ще се проведе в парк – остров „Свобода”, а каузата и този път е благотворителна разясниха за PZdnes от Българската федерация по силови спортове.

Силовата надпревара ще се проведе на дванадесети юни, в събота. И този път мъжагите ще мерят сили в няколко различни дисциплини най-атрактивната, от които е теглене с голи ръце на определена дистанция на  автобус, предоставен от обществения превозвач „Хебър Бус”.

Младата надежда на силовия спорт от Пазарджик Иван Мрянков ще участва и тази година в зрелищното шоу. И този път железните мъже обещават да направят невиждано зрелище за любителите на нечовешката сила, воля и издръжливост с надпревара в дисциплините „Фермерска разходка”, „Кобилица”, „Мъртва тяга“, „Камъните на Атлас, състезание по логлифт и „Кръгът на Конан”.

Събраните средства от атрактивното състезание, най-добрите силови атлети на България отново ще дарят за благотворителна кауза. Каква ще бъде тя и кой нуждаещ се сънародник ще получи подкрепа предстои да разберем.

Входът за зрелището на Острова отново ще бъде свободен.