По традиция в „Асарел-Медет“ отбелязваме Световния ден за опазване на околната среда 5 юни с фирмената ни кампания „Да мислим зелено! Да живеем зелено! Да бъдем в зелено!“ или накратко – обявяваме #КодЗелено!
Тази година заедно с „Кауфланд България“ посвещаваме този ден на един древен и магичен занаят – пчеларството. В тази връзка към днешния ни призив за „зелен“ дрескод прибавяме и жълтото, какъвто цвят носят и главните герои на съвместната ни инициатива – меда и пчелите.
Деветото издание на кампанията е под слогъна #КодЗелено+ #BeeHappy и се провежда ден по-рано на 4 юни /петък/, за да може по-голям брой от служителите ни да дойдат на работа в зелено или жълто облекло, а защо не и в зашеметяваща комбинация. По този начин всички заедно показваме своята съпричастност към каузата за опазване на природата и пчелите!
За всички, които днес „прегърнаха“ зеленожълтата ни идея отделите „Екология“ и „Комуникации“ осигуриха медоносни цветя и тематични значки. В доброто настроение от нашия цветен и усмихнат #КодЗелено + #BeeHappy може да се убедите от страхотните снимки на нашите колеги!