Снимка: Милен Торбев

„Настроението снощи беше страхотно, тази вечер пак сме в парк „Стадиона“, „Ако не сте били вчера, то идете днес, защото наистина е много яко“. – това са само част от коментарите в социалните мрежи по повод на открития снощи в парк „Стадиона“ в Пазарджик фестивал на занаятчийската бира и храна „Бириманджаро“.

Посетителите на събитието вчера видяха и съпреживяха изпълненията на гостуващите изпълнители Junior Band, които станаха втори в България търси талант, Керана и Космонавтите, както и JEREMY?, които бяха избрани лично от QUEEN да подгряват концертите им в България, Румъния и Полша.

От 17:00 ч. започва днешната програмата, която ще се открие от Баварска духова музика, след това ще видим и невероятен трибют на Deep Purple и разбира се Подуене блус бенд. БириМанджаро винаги мисли и за местните банди, затова и през трите дни на сцената ще се качат Rocka Rolla, Voice and Fingers, Група Стойност и Три ПЛЮС.

Неделната програма гарантира едно необикновено преживяване – хората ще могат да прекарат цял ден в парка, а QUEEN Unreal Tribute ще забавляват гостите с най-емблематичните песни на бандата.
Очакваме ви в дни изпълнени с бира, музика и добро настроение!
Парк “Стадиона”, вход свободен.