Представяме ви водачът в листата на „Републиканци за България“ за нашия избирателен район – Атанас Шопов.

Атанас Шопов се утвърждава, като водеща личност в защитата на гражданските интереси и разрешаването на проблемите на хората във всички сфери на живота. Неговите съграждани припознават в негово лице не само водач на листата от ПП „Републиканци за България“, но и ръководен кадър, който е способен да поведе битка с всички институции, които задушават и унищожават малкия и среден бизнес в страната.

Също така безотказно води своите битки в Общинския съвет на Община Пазарджик, против безотговорното разпродаване на общинските имоти, против действията на съветници и кметове, работещи единствено за своите лични и финансови интереси. Той е един от хората, които се борят с порочния модел на управление на ГЕРБ.

Сега повече от всякога вярва, че с общи усилия управлението им вече ще е само история. Опирайки се на своя политически и професионален опит разбира необходимостта от независими, компетентни и отговорни хора, които да заемат ръководни длъжности в управлението на различните сектори, без да участват в корупционни схеми. Това са само част от процесите, които ще изведат държавата от сегашното положение. Надява се, по този начин и младите хора отново да припознаят Родината си, като благоприятна среда за живот.

В този труден момент още по- убедително звучат мислите на Атанас Шопов в посланието му към избирателите: „ Днес повече от всякога България има нужда от път в безпътицата, от вяра в безверието, от обединение в разединението. Нека всички направим своя избор! Аз избирам да живея в държава с правила и вярвам, че всички заедно ще успеем! Бъдеще се пише с много вяра!

Нека го напишем заедно!

БИОГРАФИЯ

Атанас Георгиев Шопов е роден през 1980г. Семеен е с две деца. Висшето си  образование завършва със степен бакалавър по „Логистика на сигурността”. След това завършва и магистърска степен по специалноста „Стопанско управление”. Влиза в политиката с ясни позиции и виждания в своя мироглед. Вече втори мандат натрупва и развива своя политически опит, като общински съветник в Община Пазарджик. Атанас Шопов е водач в листата на „Републиканци за България“, която участва под номер 21 в интегралната бюлетина за предстоящите на 11 юли извънредни парламентарни избори.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!