Тридесет са секциите в областта, в които ще има гласуване с книжна бюлетина. Това е така, заради разпоредба на ЦИК в секциите под 300 човека да не се упражнява машинен вот.

В нашата област това са секцията в Жребичко, община Брацигово, както и секциите във Всемирци, Долна Дъбева, Кандови, Грашево /в сградата на ДГ „Кокиче“/, Алендарова, Бутрева, Горна Дъбева, Враненци, Чолакова, Цветино, Юндола, Горна Биркова и Бозьова, на територията на община Велинград.

Три са „книжните“ секции в община Лесичово – те са в Памидово и двете секции в Щърково. В община Пазарджик също има такива селца, в които броят на избирателите не надхвърля триста души – Сбор, Тополи дол, Цар Асен и Крали Марко. В областния град ще има две такава секции, първата се намира в квартала на Зоната на здравето на ул. „Д-р Н.Ламбрев“. Така ще се гласува и в Пенсионерски клуб №4, където се помещава 88 секция.

В община Панагюрище с хартиена бюлетина ще гласуват в Панагюрски колонии, а в община Септември в селата Горно Вършило и Славовица. Жителите на четири населени места в община Стрелча също ще се крият в тъмната стаичка – Дюлево, Смилец, Свобода и Блатница. Общият брой на хората, които задължително трябва да гласуват с химикалка в ръката е 4 743.