Пазарджишкият регион и страната трябва да се освободят от корупционните мрежи на Борисов и Доган

“Приоритетите ни не са се променили и на тези избори гласуваме за модернизация срещу корупцията. По този начин ще постигнем мнозинство, което ще излъчи кабинет и ще я ликвидира”, заяви Антоанета Цонева от „Демократична България“ в интервю за “Телемедиа”.

По думите й пазарджишкият регион е готов за промяна и най-важното в кампанията е постигнато. Добави, че религията и етноса на хората от региона нямат никакво значение, защото всеки гражданин има право на информиран избор.

“Стигнахме до всяка точка в избирателния район, видяхме се с хората и чухме техните проблеми, за да им предложим своите идеи. Много важна роля имаха нашите доброволци и хора от листите на брандирания кемпер, благодарение на които кампанията стана изключително мобилна”,  добави Цонева, която е водач на листата на „Демократична България“ в Пазарджик. Антоанета Цонева определени предизборната кампания на ГЕРБ като внушаваща заплаха.

“Бившият премиер заедно с кмета на Пазарджик плашат хората, че проектът за околовръстния път няма да бъде осъществен. Аз лично поемам ангажимент този проект да бъде реализиран по добър и конкурентен начин”, каза тя. Допълни, че “Демократична България” има решение за този регион, основано на привличането на ударни инвестиции, качествени работни места и добри доходи. Подчерта, че това може да се случи, само ако мрежите на Борисов и Доган бъдат изчистени и тези връзки бъдат прекъснати.

По отношение на изборите тя смята, че има всички предпоставки те да са честни. Отбеляза и мащабната инициатива „Ти броиш“, чрез която много хора са получили възможността да наблюдават изборния процес.

“Страната ни има нужда от ново управление и ние ще го имаме. “Демократична България” ще бъде ключов фактор да осъществи дневния ред, при който България да се модернизира, да се изчисти от корупцията и икономиката да започне да се възстановява”, заяви Антоанета Цонева. Тя призова хората да се обадят и на своите приятели и близки в чужбина, за да реализират промяната, чието време е настъпило.

По-рано съпредседателят на “Демократична България” Христо Иванов призова хората да гласуват за Антоанета Цонева, защото тя е острието, което ще се бори за правата и интересите им.

“В пазарджишкия регион отровната коалиция между ГЕРБ и ДПС беше най-видима и най-много натискаше хората. Сега Антоанета се изправи срещу тях. Тя може да представлява вашето желание за промяна, както и да реализира потенциала на Пазарджик”, каза той.

Видео с призива му вижте тук: https://www.youtube.com/watch?v=VRzGZed00AQ