Особености на калъфите за Самсунг, споделят от etuo.bg

Решаваме, че ще си купим нов смартфон, който да предлага много повече технологични възможности и дизайнерски преимущества. Дотук добре – ясно е, че сме напълно решени да извършим подобна инвестиция, но информирани ли сме достатъчно за абсолютно всичко, което засяга избора и поддръжката на този вид устройство? 

Всички смартфони Samsung имат нужда от добра защита посредством силиконови и/или пластмасови кейсове с подходящ дизайн, който ни допада във всяко едно отношение и допълва визията ни по нетрадиционен, но в същото време и доста ефектен начин. 

Как да изберем калъф за телефон Самсунг

калъфи за Самсунг
Изборът му е важен дотолкова, доколкото е голямо желанието ни да осигурим на своя Самсунг непокътната визия за по-дълго време и високо ниво на защита. Най-важните критерии при подобна селекция са:

  • Използваните за изработката на калъфа материали;
  • Дизайнът и декоративните елементи – щампа, надписи и др.;
  • Нивото на предпазване, което избраният от нас модел калъф предлага;
  • Цената.

Много хора спират вниманието си на калъфите за телефони Самсунг по поръчка, които се правят по индивидуален дизайн и могат да бъдат изработени във всякакви вариации – със снимка, с картинка по избор на клиента, с лого и др. 

Какви са особеностите на отделните видове

В etuo.bg ще откриете както класически кейсове Самсунг, така и такива с доста по-ексцентричен дизайн, за който си струва да се поговори. Но най-общо казано, видовете калъфи за тази марка телефони са: 

  • Алуминиеви/с броня – елегантност и защита на едно място;
  • Дървени – оригинална визия, която не изключва не изключва и добро предпазване;
  • Тип “книга” – практичност и дискретност в партньорство с модернистична визия;
  • Силиконови – топ избор за повечето хора, който е надежден и свързан с много възможности в дизайнерски план; 
  • Пластмасови – висока износоустойчивост и оригинално излъчване за ценители.

На сайта на магазин etuo ще откриете и много още други кейсове за Самсунг, които ще Ви впечатлят още в самото начало. Разгледайте и продуктите за дисплей за още по-голяма защита. 

Защо да пазаруваме от магазин etuo

От огромно значение е да разгледаме повече модели защитни кейсове, паралелно с които да използваме телефона впоследствие. Желателно е да са противоударни, да са избрани с вкус и да притежават нужните отвори, за да не възпрепятстват използването на апарата. Онлайн магазин etuo предлага доста такива решения, които са благонадеждни в много отношения – визия, цени, качество, ниво на защита и др.