Даниел Попов и Ангел Башкехайов с Peugeot 208 Rally 4 спечелиха сръбското рали Борско-Браничевски. Това е първата победа за екипажа в рали дисциплината. Те я записаха по категоричен начин, след като бяха най-бързия екипаж във всички 12 специални етапа. На финала двамата завършиха с аванс от 3:43.7мин. Пред друг български екипаж – Никола Мишев и Петър Сивов също с Peugeot 208 Rally 4. На трета позиция завършиха сърбите Лазар Милованович и Горан Рабасович с Opel Adam R2.

“Доволен съм от резултата. Това е първата ми победа в генералното класиране на рали. Успяхме от рано да натрупаме добра преднина, макар и да не използвахме пълния потенциал на колата. Отсечките ми допаднаха и се забавлявахме добре тези три дни по тях”, сподели Попов след края на състезанието.

“Много се радвам, че успяхме да спечелим първата си победа в чужбина. За първи път бяхме водачи на колоната през втория и третия ден, тръпката е различна и приятна. Искам да благодаря на Ненад Вичентич, че отново ни предостави този страхотен автомобил. И нямаме търпение да стартираме някъде отново”, допълни Башкехайов.