Романтично предложение за брак на брега на морето направи снощи специализантът в Ортопедично отделение на МБАЛ-Пазарджик д-р Борислав Церовски, съобщиха неговите колеги.
Той изненада своята дългогодишна приятелка Лилия Кирякова не само с красив годежен пръстен, но и с рози, шампанско и фойерверки. Д-р Церовски подготвя всичко с помощта на свои приятели, които превръщат плажа на къмпинг Градина в място за романтичната среща.
Разхождайки се по залез слънце край морския плаж двамата стигат до празнично украсената маса.
Пред нея д-р Церовски пада на колене с красив годежен пръстен в ръка и въпрос към Лилия дали ще се омъжи за него.През сълзи от радост получава желаното „Да“ и безброй целувки от своята любима, която му казва, че много го обича. Следват шампанско в специално гравирани чаши с техните имена, фойерверки и фотосесия.
Д-р Борислав Церовски и Лилия Кирякова са заедно от 9 години . Двамата се запознават, когато тя е ученичка в 10 клас, а той в 11 клас.
Между дежурствата в Ортопедично отделение, Спешно отделение и Ваксинационния кабинет, д-р Церовски успя да намери време, за да направи тази решителна крачка в живота им. Обещава обаче заедно с бъдещата си съпруга да изберат място за своята сватба, която планират да е през 2022г.
.Д-р Церовски и любимата му Лили си пожелават да са здрави, дълги години да се обичат и вървят ръка за ръка.
Бъдете щастливи и винаги влюбени един в друг!!!