Изпадали ли сте в „Умопомрачение“? Най-новата комедия на театрална къща „Вива Арте“ представя точно този аспект от човешката психология. И го прави елегантно, дръзко и с много смях.

Това е пиеса за мъжете, които се опитват да разберат жените и никога не успяват. За някои тя може да се окаже „твърде правдоподобна, за да е смешна”. Пълнокръвните образи и остроумните закачки превръщат „Умопомрачение” в брилянтна комедия за живота на един мъж, който сякаш притежава всичко, но накрая цялото му съществуване се преобръща на 180 градуса.
Режисьорът Борислав Чакринов превежда силния актьорски състав през тази забавна комедия на обратите, създавайки един свеж спектакъл, който кара публиката да се залива от смях, но и да се замисли за превратностите на живота. Умело написаният текст е дело на награждавания американски писател Сам Бобрик, който е написал над 30 театрални пиеси и е успешен сценарист на популярни телевизионни сериали като „Омагьосване”, „Семейство Флинстоун”, „Умирай умно”, „Шоуто на Анди Грифит” и др.
Без да искаме да разкриваме интригата, мъжете ще понаучат едно-две неща по трудния начин, но дамите със сигурност ще заобичат „Умопомрачение”.

14 СЕПТЕМВРИ 2021г. /вт./ от 19:00 часа
в ДКТ „Константин Величков“ гр. Пазарджик гостуват
БИЛЕТИ: 25.00 лв.
КАСА: Драматично-куклен театър „К. Величков“ от 30.08.2021 /пон./ – 034 / 44 35 33
Работно време каса: 10:00 – 13:00 и 15:00 – 18:00 часа
РЕЗЕРВАЦИИ на билети ПРЕДИ 30 август приемаме на 0898/ 293 951
Местата са силно ограничени, при спазване на противоепидемичните мерки и 50% капацитет на залата

Участват: АСЕН БЛАТЕЧКИ, КОЙНА РУСЕВА, СТЕФАН ИВАНОВ, НИКОЛ КАРАБИНОВА, НИКОЛА ПАРАШКЕВОВ
Автор: Сам Бобрик
Постановка: БОРИСЛАВ ЧАКРИНОВ