Пазарджиклията Трендафил Бубанов стана част от отбора на Иван Лечев в „Гласът на България“, във вчерашния епизод на формата. Новият, различен и свеж сезон на „Гласът на България“ стартира на 12 септември, с цели три нови треньорски попълнения. В култовите червени кресла се настаниха поп сензацията DARA, един от най-емблематичните и разпознаваеми музикални артисти Любо Киров и звездата на българската попфолк сцена Галена. Те оформят новия менторски състав, заедно с неповторимия Мастър Иван Лечев – трикратен носител на треньорската корона в шоуто. Четиримата се впуснаха в търсенето на новия „глас на България“ .

Трендафил Бубанов в момента живее в Пловдив, той разказа, че там работи в завод и се кефи на “корав метъл”. Иван Лечев се обърна буквално в последния възможен момент, а малко по-късно се завъртяха и столовете на колегите му. От адреналина на сцената Трендафил Бубанов не разбра, че единственият възможен отбор, в когото може да влезе е този на Лечев, заради това настоя сам да избере при кого да отиде.

В крайна сметка недоразумението се изясни и той прие да остане при Лечев. Ще видим как ще се развие талантът му в този ТВ формат, но неговите почитатели са убедени, че той има какво да покаже и изненадите тепърва предстоят.