Банкерът Борислав Гостев е поредния, който напуска седмия сезон на „Фермата“, след като се впусна в динамичен двубой срещу един от близките си приятели в стопанството – Костадин. Мениджърът на хотел в Лондон обаче, успя да надвие Боби с резултат 18 на 7 точки и да го изхвърли от стопанството.

Двубоят между двамата започна още в петък вечер, когато се проведоха и битките, на които двамата участници дадоха най-малко точки. След първите два сблъсъка напред в резултата излезе Коцето, който остана в историята на предаването със своя скок за милиони в купчина сено.
Сред най-тежките битки от снощния епизод се открои подреждането на плочки домино измежду кабели с ток. Въпреки че се отличаваше с по-добра стратегия, Боби се докосна повече пъти до жиците, което му коства в крайна сметка и подредбата. 41-годишният банкер успя да триумфира само в една от общо шестте изиграни игри.
„Радвам се, че участвах. Бих искал за приканя всички – независимо от професиите си и това колко са запознати с живота на село, да дойдат във „Фермата“. Изживяването е фантастично. Открих нови приятели и семейство тук“, заяви след края на двубоя Боби и пожела на своя опонент да се задържи възможно най-дълго в предаването