На снимката: Водачът на листата Ивайло Шотев

Коалиция „Продължаваме Промяната“ днес регистрира листата си за участие в изборите за Народно събрание на 14 ноември 2021 г. в обл. Пазарджик.

Критериите, по които са избрани кандидатите в листите на „Продължаваме Промяната“ са да са добри професионалисти, доказали се в своята област, да са почтени и да не са членували в повече от една партия. Отивайки в парламента от тях се очаква да допринесат за развитието на населеното място, от което са избрани, да останат близо до хората в региона и да предлагат конкретни решения за техните проблеми.

„Избрахме за листите хора, които имат своята кариера извън политиката и могат да се върнат към нея по всяко време. Така те не са зависими от политическия процес и от това да са в парламента, защото си имат добра кариера извън него. Това прави и много по-трудно ние или някой друг да им каже какво да правят. Страната е готова да влязат добри специалисти по области, по сектори, които знаят какви са проблемите и имат смелостта да ги назоват, заедно с подходящите решения. Ние не събираме професионални партийци, а групи от съмишленици“, каза съпредседателят на „Продължаваме Промяната“ Асен Василев.

 Водачът на листата Ивайло Шотев е на 34 години, семеен, родом от гр. Пазарджик. Завършил е висше икономическо образование в гр. Лондон, понастоящем управлява фармацевтична компания в с.Калугерово, в която работят повече от 50 души от областта.

„Нулева корупция, по-добро образование, качествено здравеопазване, достоен живот.“ – Ивайло Шотев

В листата има финансисти, юрист, доктор, инженер, IT специалист, както и спортен мениджър.

Списък на хората в листата с техните професии:

  1. Ивайло Валентинов Шотев – икономист
  2. Петър Николаев Куленски – адвокат
  3. Данчо Василев Гурдев – лекар
  4. Василена Димитрова Загорска – финансист
  5. Евгени Ванев Найденов – спортен мениджър
  6. Камен Каменов Манев – икономист
  7. Виктория Спасова Димитрова – счетоводител
  8. Ивайло Ангелов Иванов – инженер
  9. Александра Асенова Попова – уеб дизайнер