„Семейството, сигурността и доходите на хората са трите стълба, на които се крепи просперитета на България“, съобщи днес на пресконференция в Пазарджик водачът на листата на ВМРО-БНД, за нашия избирателен район, Стефан Балабанов.

Той припомни и това, че по време на участието на воеводите в управлението са изпълнили обещанието си за увеличени ена пенсиите, както и това, че телефонните измами са били почти ликвидирани, докато в момента започват отново да се появяват.

Балабанов направи мрачна прогноза за предстоящите месеци и посочи, че е наложително избирателите да направят добре сметка кого ще предпочетат на предстоящите избори.

Чуйте.

„Гражданин на Канада до 20 август, се оказва, че до 14 септември си е бил канадски гражданин. Историята на демокрацията не помни такава наглост като тази на Кирил Петков, който започва своята политическа кариера с лъжа.“ – заяви Стефан Балабанов във връзка със съучредителя на „Продължаваме промяната“. „Тези хора ще излъжат доста гласоподаватели, защото социологията им дава 15%, не ни трябват такива хора. Трябват ни хора, които могат да изведат страната от тази криза.“

„Баланс между гражданска квота и партийни кадри има в листата на ВМРО, като сме се постарали да представим хора от цялата област.“ – заяви Стефан Балабанов. „Повечето от хората са добре известни, уважавани в обществото и доказани професионалисти.“

 Листа на ВМРО – БНД 

Стефан Иванов Балабанов
Георги Димитров Копривщенов
Кузо Георгиев Божинов
Николай Любомиров Богданов
Петър Георгиев Мулешков
Николай Стефанов Лазаров
Румен Иванов Хаджийски
Кирил Николов Ибров
Георги Иванов Зонгов
Онник Антраник Мардиросян
Татяна Борисова Попатанасова
Стоян Ангелов Влахов
Николай Емилов Донов
Костадин Веселинов Марков
Екатерина Петрова Кормушева
Атанаска Николова Дамянова
Трепка Ангелова Хендерсън
Станимира Стефанова Димова