Пазарджишкият музикант от „Три плюс“ – Димитър Стоименов представи в интервю за предаването „Гараж“ по Z – Rok за две песни на бандата си. „Шарени думи“ все още няма видео-клип.  Това е вторият съвместен проект на „Три плюс“ след авторското парче на Димитър Стоименов – „Влюбения скитник“.Песента е посветена на художничката Мария Баракова, тя също участва в ролята на бекинг вокал. В момента Ния Байкова и Петко Петков работят по видеоклип за „Скитника…“

„Шарени думи“ е авторска на Асен Минчев. Двете песни за първи път прозвучаха в национален ефир по време на интервюто. Аранжиментът и на двете парчета е дело на групата.

През лятото Димитър Стоименов, Асен Минчев и Йордан Василев са участвали в организирания с подкрепата на Община Пазарджик „БириМанджаро“, както и са гостували в различни клубове, но заради пандемията появата им пред публика е силно затруднена. Въпреки това те са успели да инвестират време за изява, но и предимно за творчество, в резултат на това се появява „Шарени думи“. Скоро може би предстои и концерт в клуба на Васко Кръпката в столицата, това е следващ проект на групата.

Триото винаги кани гост за всяка своя песен и той се крие в „плюса“. За „Влюбения скитник“ е бил поканен и се е отзовал саксофонистът Илия Присадов, а за „Шарени думи“ гост е Динко Владимиров, хармоника и акордеон, участвал в проекти заедно с Подуене блус Бенд. Известен е и като Доктор Ди.

Всеки от участниците в групата е имал своите предишни групи и участия, а заедно са от около две години. Специално Димитър Стоименов е част от и основател на петнадесетгодишната банда  Voice & Fingers, известни с авторския хеви метъл, разказа Стоименов пред водещия Георги Згуров -Гурко от „Анимационерите“. Освен двете представени в национален ефир песни се подготвят и други парчета, но засега само тези са записани в професионално студио. Предстоят записи на още авторски парчета на български език.

Цялото интервю можете да чуете – ТУК

„В песните си разказваме чисто човешки истории, от нашите си патила, но зад всяка песен се крие една огромна любов“. – това е формулата на успеха споделена пред водещия на „Гараж“.