Изложба с рисунки ще бъде експонирана в Младежкия дом по повод на утрешния празник – 1 ноември, Ден на народните будители, съобщи директорката Инна Церовска. Посетителите на изложбата ще могат да видят и новите керамични пана, които допълват своеобразната „Стена на славата“ на институцията, която вече петдесет години е ангажирана с младежките дейности в общината.

Новите имена, които се добавят към керамичната стена, са Дани Коцева – организатор на събития към Младежкия дом, Ина Димитрова – художник-дизайнер, която отговаря за графичната визия на Дома, както и за печатните материали за дейността му, Даниела Якимова – доброволка, бивша танцьорка от представителния танцов състав „Чудесия“, а днес – студентка по журналистика, Станимир Стоилов –  доброволец, преводач, магистър по медицина, разказа Инна Церовска.

Още вчера авторката на керамичните пана – Маргарита Иванова бе „уловена“ от нашия обектив по време на монтажа на паната.

„Работя по тази идея от десет години, а всеки път, когато поставяме новите пана за мен е удоволствие, защото по този начин допринасям за запазването на имената на хората, които са отдадени на своите професионални занимания, в полза на целия град.“  – разказа Маргарита Иванова.