Хебър (Пазарджик) победи като домакин младия състав на Славия с 3:0 (25:21, 25:16, 25:23) в мач от четвърти кръг на Супер Волей, който се игра в зала „Васил Левски“.

С това пазарджиклии отбелязаха трета поредна победа в елита и оглавяват класирането с пълен актив от 9 точки и без загубен гейм, но и с един мач по-малко поради отложена среща с ЦСКА. Съставът на Славия отбеляза втора загуба и е на петнадесета позиция в подреждането без спечелена точка. Белите са и с два отложени мача, тъй като бяха в карантина поради здравословни проблеми.

Треньорското ръководство даде почивка на някои титуляри в този мач, като в игра не се появиха Брадли Гънтър, Тодор Алексиев, Якопо Масари и Теди Салпаров. Шанс за изява получи младия диагонал Дейвид Кръстев, който игра като титуляр цял мач, Петър Каракашев също бе на терена като основно либеро в срещата.

Въпреки промените в състава домакините показаха, че имат дълга скамейка и равностойни смени. Тигрите доминираха в първите два гейма, като единствено в третата част се получи равностойност. Все пак в решителните минути, при 23:23, Хебър показа класата си, като не позволи изненади и затвори мача в три гейма.

Реализатор за победата на Хебър стана Дейвид Кръстев със 17 точки (1 ас, 1 блок). Пламен Шекерджиев добави 10 точки за  успеха (1 ас, 1 блок).

За Славия Виктор Недялков бе най-резултатен с 15 точки ( 2 аса).