Над 80 безконтактни автоматични пощенски станции в цялата страна улесняват клиентите на куриерската компания

Куриерската компания „Спиди“ въвежда преференциална цена за пратките до 3 кг, изпратени от офис или автомат до автомат  в страната. Така, в стремежа си непрекъснато да осигурява удобни и практични решения на ниски цени, „Спиди“ дава на клиентите си още един инструмент за по-голямо удобство при получаването на пратки по време на предстоящите коледни и новогодишни празници.

От 15 ноември 2021 г. до 15 януари 2022 г. пратките до 3 кг, изпратени от офис/автомат до автомат на „Спиди“, ще струват 1,99 лв. Цената е крайна и включва такса гориво, тол-такса и ДДС.

Въвеждаме преференциална цена за най-масовите пратки в страната като израз на ангажимента ни да осигуряваме бързи, изгодни и сигурни доставки, на достъпна цена, в съответствие с очакванията на клиентите. Предприетата стъпка е част от мерките на компанията за посрещане увеличения интерес към куриерските услуги в предстоящите празнични дни“, каза Иван Тотев, маркетинг директор на „Спиди“ АД.

Над 80 Спиди автомата (автоматични пощенски станции) в страната са с постоянно удължено работно време, разположени на удобни места – в търговски вериги и молове. Получаването на пратките от автомат е безконтактно, без чакане на опашка и става лесно – с въвеждане на уникален код и натискане на няколко бутона. Заплащането е бързо и сигурно – с дебитна или кредитна карта.