Програмата на Апокалипсиса е активирана преди четири години, а коронапандемията е първата вибрационна вълна за навлизане в петото измерение, казва Айтен Мачева от Нова Махала, ръководител на център за духовно развитие и изцеление. Тя черпи информация за събитията, които предстоят в близко бъдеще Енергийния информационен център на Вселената, когото всички наричаме Домът Господен. Covid-19 e програма, чрез която всеки човек на земята ще усети физически пренастройването на собственото си тяло към по-високочестотната вибрация на новото измерение.

Казано по друг начин, вирусът навлиза във всяка една клетка на нашия организъм и я програмира за работа в новата реалност. Ако клетките не са в състояние да се трансформират, поради ред причини, човек умира. Оцелелите ще бъдат „строителите“ на новата Земя, така както пише и в Библията.

За да бъдем напълно изчерпателни трябва да припомним това, че човек е триединен. Той се състои от дух, душа и тяло. Това, което сме свикнали да възприемаме като човек е тялото, но в същност ние не сме само това. Храната от природата храни тялото, но всички наши добродетели и качества са духовната храна, която поемаме по своя воля. Сами определяме как да постъпваме в живота си и всяка наша стъпка води до съответните последствия в духовен план. В този смисъл човешкото тяло е най-външната опаковка на всичките ни останали невидими тела, с които е обградено видимото тяло.

Настройките за пето измерение вече са направени в духовен план и остава последната крачка промените в обкръжаващата ни среда и нашите тела. Коронавирусът ще подейства положително на тези, които са го преживели, защото техните тела ще започнат да се обновяват. Процесът е все още в началото, но скоро ще го усетите, особено ако вече сте преболедували. В момента на земята всички хора са като на изпит, казва Айтен Мачева.

Най-важното е това, че приключи ерата на индивидуалностите и егоизма, сега всеки трябва да работи в полза на всички останали и всяко добро дело в полза на обществото днес, означава още по-добър ден утре. Тази пандемия идва, за да можем да преминем в по-висока вибрация, а разковничето за по-добро бъдеще се нарича любов. „Любовта ни дава баланс и вътрешно спокойствие, любовта задържа земната ост. Сега тя ще заеме нова позиция, защото търпимостта на планетата е стигнала крайната си точка и тя се нуждае от нов живот. Промяната в земната ост ще доведе до катаклизми, тъй като и самата планета ще премине заедно с цялата флора и фауна в пето измерение. В моменат тя прилича на родилка, която се измъчва от контракции преди самото раждане. Но любовта е тази, която захранва всичко живо, тя прониква във всяка клетка.“

Любовта и спазването на божиите правила гарантират добруването на човечеството, казва Айтен. Според нея времето е хиперускорено, нещата се случват мълниеносно и няма време за поправяне на грешките, ето защо тя препоръча хората много да внимават за постъпките, които извършват. Това е първият лечебен цикъл към петото измерение, същевременно той е и най-трудният. Ще бъде съпътстван с разрушаващо въздействие.

Човекът е създаден по Божи образ и подобие, и в същност е живата връзка между Бога и Земята. Човешката любов се грижи за запазването на остта на планетата, която е тръгнала да се измества и окончателно ще се случи през 2025 г. Периодично Земята се самопочиства като променя посоката на земната си ост. Това се е случвало многократно в нейната история и отново предстои, но този път ще бъде съпроводено със 100% Апокалипсис. Земята ще премине през своя разкрасителен процес и ще оцелее, благодарение на хората, които като Айтен имат мисия за опазването на човешкия род и планетата. Тя е сред посветените, които вече са преминали своите изпитания, за да достигнат до петото измерение и те трябва да преведат там останалите.

„На всеки човек се дава възможност да премине, но дали това ще се случи зависи от личните му избори и постъпки“, казва Айтен. И отново напомня, че човешките правила са дадени от Господ в свещените книги още преди хиляди години. Сега е особено важно да ги спазваме, защото Земята и всичко, което се случва върху и под нея, е застинало в очакване на следващия цикъл от Апокалипсиса, а той ще трае от 2022 г. до 2025 г.

В този период ще има много катаклизми, земетресения, наводнения, изригване на вулкани, сривове на много системи, с които сме свикнали да живеем, но ще загубим за известно време. „Всичко и всички, които не спазват пътя Господен ще си отидат.“ – казва Айтен. „Има и такива, които си тръгват, защото са призвани да работят отвъд. Не всеки човек починал от коронавирус или друга болест е лош. Трети си тръгват защото не са пригодени за високата вибрация, която следва и клетките им не подлежат на пренастройване, в резултат на вируса те атрофират. Високочестотният ритъм изисква чисти чувства, скоро ще паднат всички маски, няма да може да има лъжа между хората. “

През 2025 г. ще дойде краят на всички религии, защото те вече няма да важат за новото време и измерение, те няма да продължат да съществуват под формата, която познаваме днес. Добрата новина е, че човешкото тяло ще започне да се регенерира и ще получите всички онези органи или части от тялото си, които сте загубили по някаква причинна до момента. Тялото ще има способността да се самовъзражда. Ще се увеличи и продължителността на човешкия живот, а това означава, че и процесите на стареене доста ще се забавят.

„Апокалипсисът не засяга само Земята, той касае цялата Галактика и предстоят промени на галактическо ниво. Но стартът на Апокалипсиса ще тръгне от Земята, която вече е определяща и двигател за предстоящите промени. Ето защо ние каним всички, които искат да станат съпричастни с тази промяна. На прага сме на ново време, в което никой не може да работи сам за себе си.“ – допълва Айтен Мачева. „Апокалипсис ще има, но от нас зависи той да премине с по-малко разрушения и да не доведе до унищожението на земята.“

ЗА НЕЯ

Айтен Мачева е ясновидка по рождение, две поколения преди нея в рода ѝ има хора, които са се занимавали с лечителство. Тя живее в Нова махала. На 29-годишна възраст получава лечебна сила и след продължителна, и много интензивна подготовка е започнала да работи с хора. Лечебната ѝ енергия е доказана от доц. Емил Минев от БАН, който е направил замервания на енергийно обогатената от нея вода. След експеримента водата е променила своята кристална структура и свойствата си. В момента Айтен Мачева ръководи собствен център за духовно развитие в Нова махала. Стотици са излекуваните от нея. Тя казва, че душата на човек е и неговия корен, който го свързва със земята и мястото в Родопите не е избрано случайно. Това е новият енергиен център на света, където с промяната на измеренията ще се премести духовната сила от Тибет.