ОП „Туризъм”, Асеновград и Общински младежки съвет ви канят да участвате в конкурс за снимка от Асеновград и красивите места в общината.

Изпратете ни снимки, с които сте уловили спиращи дъха моменти и гледки, туристически обекти, сгради, природни красоти. Ние ще ги публикуваме във фейсбук страницата на ОП „Туризъм”, Асеновград https://www.facebook.com/tourismasenovgrad, за да вдъхновим повече хора да посетят и да се насладят на града и околностите.

Снимката, която изберете да изпратите може да е направена с фотоапарат, дрон, телефон. Няма възрастови ограничения за участниците.

Когато изпращате фотографията, е нужно да напишете кога е направена, кое е мястото, което е снимано, както и името на фотографа.

Ще бъдат отличени три снимки, събрали най-много харесвания във фейсбук страницата. Един или двама от участниците ще бъде поощрени за снимка, която ще стане фаворит на екипа на ОП „Туризъм“ и на Общински младежки съвет. Фотографии могат да изпращат всички, няма условие участниците да са асеновградчани.

Снимките се изпращат до 18.00 часа на 23 декември 2021 г., на мейл tourismasenovgrad@gmail.com. Всеки участник може да изпрати по 1 снимка.