Младо семейство от Велинград направи дарение за Неонатологично отделение на МБАЛ-Пазарджик. Дарителите пожелаха дарената от тях сума от 450лв. да бъде използвана за закупуването на завивки за бебенцата, за които се полагат грижи в отделението, съобщиха от здравното заведение.
27-годишната Нушка и 32-годишният Баръш Махмудови от Велинград сключват граждански брак на 24 юли. В деня на тяхната сватба двамата си обещават в следващите месеци да направят няколко дарения с част от парите, които получават от своите гости на сватбеното тържество.
„ Баръш е готвач и много обича работата си. Аз съм хлебар, пекар и сладкар. Ние обичаме храната и мислим, че е изкуство. С нея не само храниш тялото на човек, но ако е поднесена красиво и с любов, храниш и душата. Родители сме на четиригодишно момченце, което искаме да научим да обича хората и живота. Ние сме вярващи хора. Вярваме, че Бог помага на другите чрез нас и на нас чрез другите“, споделя Нушка Махмудова. А за 1 декември, когато е рождения ден на тяхното момченце, правят дарение на МБАЛ-Пазарджик.
„ Избрахме тази болница, защото сте болница, помагаща на много хора. Решихме да дарим за най-малките, защото са най-беззащитни и носят най-големи сърца“, обясни дарителката Нушка Махмудова.
Сърдечни благодарности на семейство Махмудови за направеното дарение.
Честит рожден ден на тяхното малко съкровище!
Пожелаваме им да са здрави, да продължават да правят добрини и да се радват на много семейно щастие!