Снимка: Прерязване на лентата (от ляво на дясно) Николай Пенев, Никола Белишки, Лъчезар Грозев
На 11 декември 2021 година (събота) от 14.00 часа  с тържествен водосвет и празнична програма беше открит Ритейл Паркът –  Pana Green Park .
Най-новият Ритейл Парк е с търговска площ от 7000 кв.м., намира на ключово място в град Панагюрище на ул. „Георги Бенковски“ 67 и работи от понеделник до неделя с работно време за посетители от 8.00  до 21.00 часа.

Сред специалните гостите на откриването бяха кметът на Панагюрище – Никола Белишки, който преряза лентата заедно с представителите на инвеститорската компания „Скайфор“ АД – Николай Пенев, председател на борда на директорите, и Лъчезар Грозев, изпълнителен директор.

След прерязването на лентата, програмата продължи с изпълненията на децата от Школа по поп и джаз пеене „Евгени Зумпалов“ към ЦПЛР – гр. Панагюрище с ръководители – Нона Немигенчева и Пепа Филина, и танцьорите от Детски танцов състав и Фолклорен танцов ансамбъл към Танцова Школа “Балканджии” – гр. Панагюрище, с художествен ръководител и хореограф – Петър Немски. Гвоздеят на програмата беше поп музикантът и певец – Миро, който изпя едни от най-обичаните и емблематични песни от своя репертоар.