710.05 лева събра коледната благотворителна кампания, организирана от Начално училище „Васил Друмев“-Пазарджик през настоящата година в помощ на момче от Пазарджик, който е със заболяване, а за него се грижи само неговата майка, съобщиха от училището.
Със събраните средства беше закупен преносим компютър /лаптоп/ за нуждите на 8-годишния Иван Дурев от Пазарджик, който е с обучителни трудности, но посещава училище и има нужда от компютър, за да се справя по-добре с училищните задачи и проекти. Иван получи още един компютър, малък лаптоп, от родител на дете от 3 „а“ клас в училището-Николай Гюров.
Жестът на семейството е провокиран от традиционната кампания на училището, която за поредна година разтваря сърцата на учениците и техните родители. Двата компютъра, както и остатъкът от събраната сума, 111.05 лева, бе предадена лично на майката Иванка Табакова, която сподели огромната си благодарност и признателност за добротата на децата, техните родители и преподавателите в училището. И да не забравяме, че Коледа е това, да направиш нещо малко специално за някого!
Затова нашата Коледа, на всички, които сме Начално училище „Васил Друмев“, е специална!