За първи път сватбена двойка от Пловдив избра да си направи фотосесия в и на гарите през, които преминава теснолинейката по трасето Септември – Добринище. Автор на кадрите запечатали щастливото събитие е Андро Дюлгерян, който майсторски е избрал местата за съкровението на Ани и Атанас. Една от снимките е правена на гара Аврамово, най-високата жп-гара в страната ни.

Малкото влакче се е превърнало в декор на фотосесията, правена при минусови температури. Въпреки това булката е издържала геройски, което според българските поверия означава, че не се плаши от свекървата. Пожелаваме на младата двойка да имат желание да повторят фотосесията на златната си сватба, а в дома им да цари мир и любов, да имат много деца и да запазят искрата на любовта завинаги.

„Теснолинейката е емблематична за България“, казва Андро Дюлгерян. „И това беше една от причините да я изберем. Междугарията и самите гари са много красиви през зимата, а иначе идеята за фотосесия е още от септември. Пътят е много живописен и през есента“, добавя фотографът. „Обичам нестандартните места за сватбени фотосесии.“