„Влюбеният скитник“ вече има видеоклип, песента бе готова още през миналата година и продължава да събира почитатели. Припомняме, че музиката и текстът на парчето са на Dimitar Stoimenov , в изпълнението на група #Триплюс, рисунки сътвори Ния Байкова , а видио продукцията Petko Petkov

Видеоклипът идва ден преди празника на любовта и виното, така че можете да го ползвате и като музикален поздрав към любимия човек на 14 февруари.

„Триплюс“ е в състав – бас китара и вокал: Димитър Стоименов, китара и вокали: Асен Минчев, барабани: Йордан Василев, в същност това е първата половина на групата, условно казано „Три“, а в плюса е саксофонистът Илия Присадов, както и вокалът на Мария Баракова.

Всички музиканти са от Пазарджик, като са били обединени от идеята да създават авторска музика само на български. Занапред ни очакват още свежи парчета, в които ще чуваме гласа на музикални инструменти, неприсъстващи в основната тройка от китари и барабани. Възможно е да гостуват и други вокали, но все още проектът е в развитие.