Днес служители от всички структурни звена в ОДМВР-Пазарджик и РДПБЗН-Пазарджик в цялата област отдадоха почит пред загиналите полицаи от 1-во РУ-Бургас при ОДМВР-Бургас  – Атанас Градев и Йордан Илиев, съобщи Мирослав Стоянов от ОДМВР – Пазарджик. Под звука на сирените на патрулните и противопожарните автомобили служителите застанаха прави в едноминутно мълчание. Всички изразяваме съболезнованието си към семействата, близките и колегите на загиналите полицаи, подчерта Стоянов. Това беше част от националната инициатива на МВР, в която се включиха всички служители на ведомството.

АТАНАС ПАНАЙОТОВ ГРАДЕВ GRADEV

Командир на отделение в група “Охрана на обществения ред” на сектор „Охранителна полиция” към Първо районно управление – Бургас при ОДМВР – Бургас

Роден на 09.07.1979 г. в гр. Бургас. През 2003 г. завършва висше образование в Бургаски свободен университет, специалност “Социални дейности“.

Постъпва на работа в системата на МВР през 2004 г. на длъжност “полицай” в „ООР – к.к. Сл. бряг” на сектор „Охранителна полиция” към РПУ – Несебър. След натрупан професионален опит, през 2007 г. е назначен за командир на отделение в група “ООРА” на сектор „Охранителна полиция” към Пето РПУ – Бургас. През 2021 г. е назначен на длъжност „старши полицай“ в група „Охрана на обществения ред“ на сектор „Охранителна полиция” към Първо районно управление – Бургас. От май т.г. той е командир на групата.

За доказани опит, знания и резултати в работата е награждаван многократно от министъра на вътрешните работи, от директора на ОДМВР-Бургас и от преките си ръководители.

 

ЙОРДАН РАДОСТИНОВ ИЛИЕВ

ЙОРДАН ИЛИЕВ-PR-scale-2_00x

Служител в група „Охрана на обществения ред“, сектор„ Охранителна полиция“ към Първо районно управление – Бургас при ОДМВР – Бургас

Роден на 25.11.1991 г. в гр. Бургас. През 2010 г. завършва висше образование в Стопанска академия „Димитър Ценов“ гр. Свищов, специалност „Международни икономически отношения“.

Постъпва в системата на МВР през 2016 г. като  “младши автоконтрольор II степен” в група ОДПКПД на сектор „Пътна полиция“ към отдел „Охранителна полиция“- РУ-Карнобат. Три години по-късно е повишен в длъжност „старши полицай” в група „Охрана на обществения ред” на сектор „Охранителна полиция” към Второ РУ – Бургас. От ноември 2021 г. изпълнява същата длъжност в Първо РУ-ОДМВР-Бургас.

За постигнати професионални резултати е награждаван многократно от министъра на вътрешните работи и от преките си началници.