Тази вечер от 20:00 ч. започва най-атрактивното риалити в ефира на NOVA – “Игри на волята: България”. В четвърти сезон битките ще бъдат много по-тежки, а изненадите за зрителите няма да спират. За първи път в историята на предаването племената ще влязат в оспорвана битка помежду си още със стъпването на Арената, а залогът за първото място ще бъде огромен. В новото издание на риалити формата ще видим ли и Георги Дамянов от Пазарджик? Той е вторият българин, който е двукратно е участвал в Ninja Warrior. Разказвали сме ви за 28- годишния Георги и преди. Роден и израснал в Пазарджик, от 8 години Дамянов –младши живее и работи в Германия. Занимава се със спорт от малък и казва, че спортът е неговият живот. Георги разказва още, че от самото начало на престоя си в Германия започва да гледа телевизионното шоу и това се превръща в негова мечта –  да влезе в риалитито и да се бори за името на България. Георги Дамянов е вторият българин след олимпийския ни медалист Йордан Йовчев, който досега е участвал  в световното шоу. Според анонса на предаването в него ще вземе участие единственият българин от Ninja Warrior. Но само до момента ние познаваме двама – Йордан Йовчев и Георги Дамянов. За Дамянов ли става дума?

Ексклузивно в студиото на  „Здравей, България!“ продуцентът на предаването Витомир Саръиванов разкри, че в четвърти сезон на най-екстремното риалити всичко ще бъде по четири. Непозната досега локация с изключително сурови условия за живот ще посрещне участниците и ще се превърне в единствения начин да влязат в истинската игра. Въпреки трудностите, тя ще бъде примамлива за състезателите заради крайната цел, към която се стремят. Освен новата локация, една от изненадите в този сезон ще бъде и броят на участниците. В оспорваната надпревара за голямата награда от 100 000 лв. ще влязат повече претенденти от преди.

Участниците в четвърти сезон на „Игри на волята: България“, освен повече на брой, са и най-добре физически подготвените досега. Те са изключително разнообразни като персонажи. На Арената ще стъпи най-високият човек (215 см), участвал в риалити предаване, както и най-ниският участник (150 см). В битките ще се съревновават професионални спортисти, сред които бронзов медалист от Олимпиадата в Рио де Жанейро, професионален плувец, както и участник в най-тежкото предизвикателство от подобен вид – Ninja Warrior.

Въпреки изключително тежките битки, състезателите тази година успяват да намерят време за романтика, превръщайки четвърти сезон на “Игри на волята: България” в сезона на любовта. Сред участниците има настояща двойка, която влиза заедно в играта, бивши партньори, които кандидатстват независимо един от друг, но и двама души, които разгарят пламъка на любовта вътре във формата.

Четвърти сезон на “Игри на волята: България” ще представи много изненади, оспорвани битки и неочаквани обрати. Тази събота и неделя от 20:00 ч. зрителите ще се запознаят с новите участници и ще проследят първите сблъсъци на Арената. След това предизвикателствата продължават всеки понеделник от 20:00 ч., а от вторник до петък – от 21:00 ч.