С урок по родолюбие стартира предизборната кампания на ПП „Възраждане“ в Пазарджик. Това се случи на пл. „Константин Величков“, пред сградата на едноименния театър в областния град. Водачът на листата Стоян Таслаков и всички кандидат – депутати на партията имаха възможност да се срещнат с граждани и да чуят проблемите им. Всеки от посетителите бе зарадван от учебник по Родинознание, предназначен за деца от първи до четвърти клас. Богато илюстрованата книга е кратка история на България от основаването ѝ до Първата световна война.

„Възраждане“ е осъзнаването, че е необходимо възстановяване на българската държавност и желанието да се подредят обществените ни дела така, както подхожда на мъдър народ в суверенна държава.“ – заяви Стоян Таслаков. Той посочи, че никой от активистите на партията не е на партийна издръжка, всички работят на доброволни начала, а сред редиците на партията има място за всеки гражданин. „Никой не може да ни упрекне, че не правим това, което казваме.“ – каза Таслаков. „При нас има на сто процента покритие между думи и дела.“

Той подчерта, че амбицията на партията е да управлява самостоятелно, а приликите между БСП и ГЕРБ са много повече, отколкото различията между тях. „Ние сме твърде различни от всички до момента участвали в управлението, не можем и не искаме да се вписваме в техните рамки.“

„Новото Възраждане на България трябва да започне с възраждането на българския дух, българската воля и вярата в това, че сами сме способни да управляваме съдбата си. Ние не се нуждаем от външна намеса. „Възраждане“ разполага с огромен ресурс – хората, които ни симпатизират. Другите партии плащат на хората, за да гласуват за тях, нас ни обичат безплатно.“ – допълни Стоян Таслаков.

В следващите дни хората от листата на „Възраждане“ ще се срещнат и с жителите на други градове и малки населени места в областта.

Партията ще присъства с №14 в интегралната бюлетина. Ето и пълния състав на листата:

 1. Стоян Таслаков
 2. Десислава Георгиева, Пазарджик
 3. Красимир Гълъбов, Пазарджик
 4. Иван Маринов, Велинград
 5. Мая Рабина, Ракитово
 6. Цвятко Стефанов, Панагюрище
 7. Костадин Цанков, Пещера
 8. Димитър Ангелов
 9. Николай Бадев, Виноградец
 10. Цветелин Цанков, Пазарджик
 11. Гинка Гушевилова, Велинград
 12. Емир Козу, Ракитово
 13. Илия Немски, Панагюрище
 14. Радка Фаризи, Пазарджик
 15. Иван Тодев, Велинград
 16. Марина Ганчева, Ракитово
 17. Елена Маджарова, Црънча
 18. Лазарин Николчев, Пазарджик

Купуването и продаването на гласове е престъпление!