Настъпващата есен се усеща по жълтеещите листа и въпреки все още палещите лъчи на слънцето, септември ни посреща и изпраща с по-ниски температури сутрин и вечер. Но октомври, поне до половината, ще продължи да ни радва с хубаво време.

Ето защо трябва да преподредим гардеробите и да разгледаме тоалетите, които съответстват на очакваните температури. Дори и отдавна тийнейджърското време да е зад гърба ви можете да бъдете елегантни и стилни. Предлагаме ви няколко варианта, а дали те съвпадат с вашия натюрел – преценете сами.

Настъпващата есен дава великолепни идеи за цветови решения. Топлото кафяво, бежовото и свежото оранжево, ще носят настроение и позитивизъм не само на вас, а и на околните, ако решите да заложите на тази комбинация.

Успешно можете да съчетаете синя риза и бели панталони, достатъчно е да имате и свързващите тази комбинация елементи, кафяв колан, подходящи за сезона обувки или ботуши и разбира се кожена чанта.

Връхната дреха може да резонира с основния ви тоалет, тя може да бъде бяла, синя или както е в случая кафява. Можете да разчитате на жилетка или сако, а също така и на по-дългия вариант – блейзер. Елекът също е добро решение.

Слънчевите очила са в играта независимо от сезона, тъй като и лете, и зиме слънцето има тази способност да ни кара, да примижаваме. Ако искате да си спестите нови бръчки – носете си слънчевите очила.

Най-бързо се появяват фините бръчици около очите, известни като „пачи крак“, те не винаги се дължат на премижаване. Може да се се получили и ако обичате да се смеете.

Пуловерите също са за предпочитане през преходните сезони, защото спокойно могат да се поберат дори в дамската чанта, ако не ви се налага да ги ползвате през топлата част на деня. Това важи и за шаловете, които освен, че са красив аксесоар, могат да свършат доста повече работа, отколкото им възлагаме.

Шалът е добре решение за защита, ако поради своите капризи небето се намръщи и завали. Също така са отлична защита и при силно слънце.

Тоалетите ни обикновено се подчиняват на любимите ни цветове. Но през всеки нов сезон, те придобиват нови нюанси. Такава е волята на моделиерите, които обичат да правят вариации.

Но винаги има цветове и материи, които не се подчиняват на моделиерите. С тях ще изглеждате спретнати и елегантни. Задължително е в гардероба ви да има поне един чифт джинси, важно е и да направите добра комбинация между цветове, които се обичат. Такава е схемата показана по-горе. Синьо, бежово и бяло. Винаги, когато ги ползвате дозирано ще изглеждате добре.

Имайте предвид, че бежовото не отива на всеки тен на кожата. Ще изглеждате много „белезняви“ ако цветът на кожата ви е много бял или има лек жълт отенък.

Както добре си знаете – винаги има изход, изхвърлете бежовото от гардероба си и заложете на много по-ярки и запомнящи се цветове.

Като зеленото, черното и пепита. За разкош можете да поставите и пъстър шал, който не само ще прикрие умело повяхващата ви кожа на шията, а и ще добави щипка съвършенство във вашия избор.

За да не предозирате нещата внимателно подберете обувките и чантата, с които ще напуснете домашната си крепост. Те също трябва да са в пряка кореспонденция с дрехите, но и с прическата ви. Много жени подценяват значението на прическата, но тя също добавя към вашето очарование и добро самочувствие.

Зеленото е много хубав и модерен цвят. Предлагаме ви няколко варианта за неговата употреба. То може да бъде основният цвят на полата ви, на палтото, на панталона, а също така и на целия ви тоалет. Но при него също трябва да подхождате с внимание. Зеленото изисква да го одухотворите. То не е просто цвят, а цяла мелодия. От вас зависи дали тя ще навява на зима или на пролет.