На 21 септември, от 19 часа, на голяма сцена, ще се проведе Благотворителен концерт „Заедно за Деян“. Домакин на събитието е ДКТ „Константин Величков“ град Пазарджик. Деян Спасов е на 37 години от град Пазарджик.

Щастливо женен от 10 години, супер любящ баща на две малки слънчица – Даниел на 6 години и Леа – на почти 5. Води нормален начин на живот, работи в Либхер, очаква заслужената си почивка във вила с приятелско семейство през лятната отпуска, планира кръщенето на Леа през следващия месец. Но, за съжаление, съдбата има друг план за него – почивката през отпуска се превръща в болничен и търсене на надежда за живот.
На 03/08 Деян и Жени чуват най-страшната диагноза и светът им се преобръща. Предстои му най-тежката битка в живота, а у нас не дават голяма надежда, дори отказват вземане на биопсия, заради сложността на случая.
Насочват се към Турция, където е извършена биопсия, като се установява наличие на агресивен злокачествен тумор – Дифузен глиален тумор. Консилиум от специалисти назначават незабавно прилагане на лъче и химио терапия. Това е първата стъпка в борбата, за да се предодвратят разсейки в мозъка и нарастване на тумора.
За целта Деян ще прекара един месец в Инстанбул, посещавайки клиниката всеки делничен ден за лъче терапия и приемайки химио терапията паралелно. До момента семейството е заплатило със собствени средства и помощ от близки над 15 000 евро за изследванията и първия месец лечение и е непосилно да осигурят нужната сума за последващата терапия. – около 9000 евро за месец лъче и химио терапия. Затова Ви призоваваме да ги подкрепим и да осигурим средствата за тази борба, защото ще е тежка и дълга.
Дарителска сметка:
BG67UNCR70001525028208
Деян Иванов Спасов
Deyan Ivanov Spasov