С множество срещи завърши предизборната си кампания коалиция ГЕРБ-СДС в 13 МИР Пазарджик. Водачът на листата Екатерина Захариева, заедно с областният секретар на партията Гинче Караминова и други кандидати за народни представители от ГЕРБ-СДС дадоха старт на 21-вата национална кампания за борба с рака на гърдата.

Екатерина Захариева поздрави Мария Чергарова и нейният екип от сдружението „Онкоболни и приятели“, които по думи на Захариева: „Правят чудеса в Пазарджик и областта, благодарение на профилактичните прегледи
с мобилния мамограф, за който организирахме дарителска кампания, но и с прекрасните срещи по различни поводи, които организират.”

Денят продължи със среша с адвокатите от Адвокатска колегия – Пазарджик, на която присъстваха юристите кандидати за народни представители от ГЕРБ-СДС Екатерина Захариева, Йордан Кожухаров, Малина Златева и Борис Владов.

Пред адвоматите Захариева каза, че: „За мен и тях съдебната рефорна не се изчерпва в това да се смени главният прокурор и се направят някои „апетитни“ назначения.”


Екатерина Захариева допълни и че съдебната реформа трябва да се прави от експерти. Спокойно и без скандали, с консенсус. „Така работих с моя екип и в Министерството на правосъдието, където оставихме 13 законопроекта. Не може една политическа партия да си окачва съдебната реформа като брошка. Трябва много работа, а не да се разтягат локуми – казвам го от личен опит”, допълни още тя.

Като продължение на предизборната обиколка кандидатите посетиха емблематичния за пазарджиклии завод „Костал”. Захариева си спомни как през 2017 година това място е било строителна площадка, а четири месеца
по-късно с премиера Бойко Борисов е бил открит завода, в който днес се произвеждат части за автомобили от повечето водещи марки и модели.

Екатерина Захариева сподели със съжаление пред служители, че:
„Обедняваме с ускорени темпове, инфлацията продължава да расте и покупателната ни способност се срива, бизнесът изпитва огромни затруднения и инвестициите масовото спират, като тяхното предприятие е сред малкото, които се разширяват в нашата област. ГЕРБ и СДС са решени, ако получат доверието на хората, да работят в края на следващ техен управленски мандат да имаме 110 млрд. евро брутен вътрешен продукт, 1400 евро средна работна заплата, 600 евро минимална работна заплата, 500 евро средна пенсия. И да, в евро, защото всички се надяваме тогава това да е нашата валута!”

На България ѝ трябва стабилност! Заедно ще бъдем по-силни от хаоса!
На 2 октомври гласувайте за коалиция ГЕРБ-СДС с номер 24!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!