Скъпи приятели,
Днес е Денят на християнското семейство и православна младеж. В семейството се научават първите житейски уроци. То ни дава закрила, любов, надежда, смисъл да продължаваме напред. Укрепва ни и чертае пътя ни.
Отдавам почит и уважение към родителите, защото поддържат живо семейното огнище. Уважавам всеки от семейството, защото пазят ценности и добродетели, които ни правят сплотени и единни.
Радвам се на всяко ново семейство в общината, щастлив съм с детските усмивки. Моля се за здраве на болните, заставам зад всяка идея за помощ към отчаяните. Стремя се да осигуря подкрепа за слабите.
Благодаря на всички съграждани, които почитат добротворството, милосърдието и добротата ежедневно. Прекланям се пред всички, които се стремят да опазят младото поколение от съблазните и изкушенията на модерният свят. Убеден съм, че младите хора ще са бъдещите пазители на вярата и ценностите споделяни от общността.
Днес пожелавам преди всичко здраве и щастливи дни на всеки от вас! Нека запазим вярата. За да я предадем на следващите поколения!
Честит празник !
Йордан Младенов, кмет на Община Пещера