Личен призив за кампанията „Да помогнем на Наско“ отправи днес олимпийската шампионка от Рио и лице на пазарджишкия спорт – Ренета Камберова. Тя организира благотворителен търг за малчугана, но също така и отправи апел към своите следовници в социалната мрежа Фейсбук. Ето какво гласи посланието ѝ:
„Здравейте, това е Наско . Той е на 4 години и е изключително лъчезарен. С него имахме възможност да прекараме малко време заедно. Той е много комуникативен и обича да рисува. Когато го помолих да ми подари своя рисунка, той ми се извини и каза, че няма да може, защото всички са за мама. Разбирам го :)) и аз много обичам моята мама.
Всеки един от нас има моменти, в които е имал нужда от помощ и подкрепа, но за съжаление не винаги можем да се справим сами. От опит знам, че най-добрата помощ е тази навреме.
А сега Наско и неговото прекрасно семейство имат нужда от нашата помощ.
Наско е роден със съдово-венозна малформация зад дясното ухо. Необходимо е продължително лечение и две операции, които не се извършват в България. Клиника European Vascular Anomalies отправиха първоначална оферта от 50 000 евро, която е непосилна за семейството.
Знам и вярвам, че когато сме обединени като един отбор и в името на една цел, можем да я постигнем.
Прегръщам тази кауза и в следващите дни ще ви представя поредица от инициативи в подкрепа на 4-годишния Наско. Това дете обединява институции, спортисти, актьори, изпълнители, местен бизнес, доброволци и още много хора с големи сърца!
ДАРИТЕЛСКИ СМЕТКИ
ТИТУЛЯР: АТАНАС АНГЕЛОВ ВЪТЕВ
Банка: ДСК
IBAN BG71STSA93000029461786 – BGN
BIC: STSABGSF
IBAN BG05STSA93000029461907 – EUR
BIC: STSABGSF
Тази и още новини на pzdnes.com