Он -лайн търгът, част от кампанията “С любов за Наско” в подкрепа на 4-годишния Наско, който е роден със съдово-венозна малформация зад дясното ухо, започна преди няколко дни по инициатива на лицето на пазарджишкия спорт Ренета Камберова. Начинанието се организира тъй като е необходимо продължително лечение на детето и две операции, които не се извършват в България. Клиника European Vascular Anomalies отправиха първоначална оферта от 50 000 евро, която е непосилна за семейството.
Представям на Вашето внимание спортни артикули, дарени от част от най-големите и успешни български спортисти. Щастлива съм, че всички те, а и всички ние, заедно ще помогнем на Наско.
УСЛОВИЯ: Търгът ще продължи до 15.12.2022 година 18:00 часа.
Началните цени на продуктите определяте вие. Наддаването се осъществява посредством коментар под снимката на съответния артикул САМО В МОЯ ЛИЧЕН ПРОФИЛ.
Анонимно наддаване е позволено чрез лично съобщение до мен, което ще публикувам като коментар от мое име. След изтичане на срока ще се свържа с предложилия най-високата сума за съответния артикул. След представено платежно нареждане от ваша страна, ще изпратя артикула на посочени данни за контакт.
Благодарим на всички наши спортисти, които за пореден път доказаха, че имат огромни сърца.
Вярвам, че всички заедно ще спечелим в името на Наско! “ – съобщи във фейсбук профила си Ренета Камберова.
ДАРИТЕЛСКИ СМЕТКИ
ТИТУЛЯР: АТАНАС АНГЕЛОВ ВЪТЕВ
Банка: ДСК
IBAN BG71STSA93000029461786 – BGN
BIC: STSABGSF
IBAN BG05STSA93000029461907 – EUR
BIC: STSABGSF
За допълнителна информация 👉