Общинският съветник Георги Коприщенов и съпругата му Силвия направиха ново дарение на Акушеро-гинекологично отделение на МБАЛ-Пазарджик. Те дариха 15 комплекта спално бельо. На пети декември Силвия Коприщенова стана майка за втори път. Малката Бориса се появи на бял свят в ръцете на началника на отделението д-р Анна Геворгян, съобщиха от здравното заведение.
„Благодаря от сърце за грижите, които положиха за мен д-р Геворгян, д-р Илиян Траянов и целия екип на отделението. И аз и бебето се чувстваме отлично и сме готови да се приберем у дома. Искаме да помогнем с каквото можем на отделението. С това дарение искаме да изразим своята благодарност и уважение към медиците от Родилно отделение. През изминалите дни се чувствах обградена с любов и топло отношение“, сподели младата майка. Най-развълнувана от прибирането и в къщи е двегодишната Дария, която няма търпение да прегърне малката си сестричка. Родителите и направиха дарение от анатомични възглавници за отделението броени дни преди нейното раждане през 2020г.
Екипът на АГО изказва своята благодарност към семейство Коприщенови и им пожелава много щастливи мигове, много емоции и весел детски смях.