„Фирма „Технополис“ днес прави един мил жест  и аз искам да им благодаря, защото тази компания, освен, че направи големи инвестиции в нашия град, има и необходимия интелект да откликва на нашата социална политика, която е насочена предимно към активни хора, правещи важни и полезни неща за града ни.

Те бяха така любезни да направят едно дарение за Община Пазарджик в размер на 7 хил. лева под формата на ваучери от 200 лева, които могат да се ползват за срок от една година в магазин „Технополис“ за закупуването на всякакви неща от там“, поясни кметът Тодор Попов при срещата си с представители на компанията.

Той благодари сърдечно и обясни, че тези средства ще бъдат включени към  програмата „Граждански импулс“, която стимулира активни граждани във връзка с реализирането на приоритетни политики, свързани с опазването на природната среда, благоустрояването на града и създаването на по-добри условия за живот в различните квартали.

„Сигурен съм, че всяка добрина в живота се връща. Така че това добро дело е оценено от нас, силно се надявам да е оценено и от Господ  и да ви върне тези добри дела многократно“, пожела Тодор Попов.

Управителят на магазин „Технополис“ в Пазарджик Димитър Иванов сподели, че от много години работят успешно с кмета на града и Общината.

„Получаваме едно много добро съдействие от негова страна и в знак на благодарност към него и към Община Пазарджик протягаме ръка всяка година, за да помогнем  с каквото можем и съдействаме  развитието на града да продължава в добрата посока.

Благодарим на Община Пазарджик и на г-н Попов за съвместната работа“, каза още Димитър Иванов.