Непълнолетно момче е пострадало при пътен инцидент. Сигнал за постъпил в болница 16-годишен тийнейджър от септемврийското село Семчиново с множество травми е получен през нощта на сряда срещу четвъртък в ОДМВР-Пазарджик, съобщи говорителят Мирослав Стоянов.

Той бил подаден от спешното отделение на МБАЛ-Пазарджик. Медиците информирали органите на реда, че детето е с фрактури в областта на таза и ребрата. Според лекарите се касае за пътно-транспортно произшествие. Незабавно на място са изпратени екипи на РУ-Пазарджик, които да изяснят ситуацията.

Оказало се, че няколко часа по-рано момчето пътувало в джип „Сузуки“ по пътя между село Семчиново и местността „Милеви скали“. Водач на автомобила бил 49-годишен негов съселянин, а возилото било нерегистрирано и без регистрационни табели. При навлизане на заледен участък от пътя и обръщане посоката на движение задните колелета на джипа надвиснали над близката до пътя урва.

Шофьорът и возещият се до него мъж успели да изскочат, но непълнолетният останал вътре. От тежестта возилото се преобърнало и паднало в пропастта. На местопроизшествието бил извършен оглед от дежурна група при РУ-Септември. По случая е образувано досъдебно производство. Момчето е оставено за лечение в МБАЛ-Пазарджик след направена операция и е без опасност за живота.