Началникът на Отделението по ортопедия и травматология на МБАЛ-Пазарджик д-р Йовко Червенков подновява прегледите за всички, които искат да бъдат консултирани от него за проблеми, свързани с ходилата и ставите. Ортопедичните прегледи ще бъдат платени и ще стартират от 20 март. Те ще се провеждат всеки понеделник от 13 до 19 ч. в приемен кабинет на отделението, съобщиха от здравното заведение.
Пациентите, които желаят консултация с д-р Червенков трябва да си запишат предварително час за преглед, който се заплаща по ценоразписа на лечебното заведение.
Ще се извършват прегледи за тазобедрено ендопротезиране и колянно ендопротезиране, както и профилактика на халукс валгус или по-известен като кокалче на палеца на ходилото. Деформацията се среща най-често при жените. Прегледите ще обхванат и други заболявания, които са свързани със ставни проблеми.
Телефон за запазване на час за платен ортопедичен преглед при д-р Йовко Червенков: 0899 000 044. Записвания ще се приемат от 07:30 до 15:00 часа в работните дни.