ФК Хебър пуска във вторник продажбата на билетите за предстоящия двубой с ЦСКА. Мачът е от  29-ия кръг на efbet Лига и ще се играе в четвъртък(4-ти май), от 18 часа на стадион „Георги Бенковски“ в Пазарджик.

Желаещите да се снабдят предварително с входни талони могат да направят това във вторник и сряда на дежурната каса на стадиона, която е с работно време от 16 до 19 часа. В деня на срещата след 14 часа ще бъдат отворени всички каси, а 2 часа преди началото на срещата и вратите на стадиона.  Организацията за продажба на билетите ще бъде аналогична с тази от мача на Хебър с Левски, състоял се на 5-ти март. Фенове на Хебър и неутрални такива ще закупуват входни билети, както следва –  тези за сектор „В“ и „Б“ от касата при малкия изкуствен терен до езерото, а желаещите да гледат двубоя от новата трибуна в сектор „А“ от касата до фитнеса. Феновете на ЦСКА, ще закупуват билети на касата  до паркинга при големия изкуствен терен и от там директно ще влизат в сектора „Г”, който е за гости. С превантивна цел всички фенове с отличителни клубни артикули на „червените“, ще бъдат изпращани в сектора за гости, дори да са закупили билет за друг сектор!
От ФК Хебър приканват зрителите на двубоя с ЦСКА да отидат по-рано на стадиона, тъй като пропусквателния режим ще бъде по-рестриктивен, a заради проверките на полицията влизането ще става по-бавно от обикновеното. На стадиона няма да се допуска вкарване на бутилки с минерална вода и твърди предмети.
От Управата на Хебър приканват зрителите за стриктно спазване на определените сектор, блок и място на седалка. Децата до 14 г. влизат с придружител, декларация и без билет.