Засега само една пазарджиклийка е изпратила свои снимки за участие на традиционния конкурс на Dir.bg за най-красива абитуриентка. Най-много са участничките от Самоков и Пловдив. Баловете в Пазарджик стартираха на 20 май и приключиха на 26 май. Нашата участничка в конкурса се казва Милена Ташева и е завършила Професионалната гимназия по мениджмънт и икономика в гр. Пазарджик. За да я подкрепите гласувайте – ТУК

Ето какви са условията за участие:

Миналогодишното издание на националния конкурс „Най-красива абитуриентка“ предизвика интереса на над 1200 момичета от цялата страна, споделили с нас своите незабравими спомени от специалната вечер, бележеща края на една глава в личната им история и началото на друга, в над 3500 прекрасни кадъра, превърнали надпреварата в най-мащабната такава за България. Всяка от тях разкри както пред нас, така и пред 1,5 милионната аудитория на Dir.bg части от вълнението и емоциите, съпровождащи абитуриентския бал.

Придържайки се към вече установената традиция, с удоволствие и радост обявяваме, че за шестнадесети път се впускаме в това удивително приключение, целящо да открие онази млада дама сред завършващия випуск, която се отличава със своята естествена хубост, магнетично обаяние и възхитителен стил, въплъщаваща всички забележителни качества на днешните зрелостници. Преди дванайсет месеца я намерихме в София, сред дипломиращите се в 157-а гимназия. Тогава Мирела Маринова спечели първото място, а сега това можеш да бъдеш ти.

Ако тази година напускаш класната стая завинаги, оставяйки училището зад гърба си, и искаш да споделиш моменти от своя вълшебен бал, то може да се включиш в нашия конкурс и да бъдеш следващата победителка за 2023-а.

По обичай едното от лицата в журито ще бъде миналогодишната носителка на титлата, а другите три, ще бъдат обявени съвсем скоро. Досега очарователните участнички, записали се за конкурса, са оценявани от известни, уважавани и обичани певци, актьори, спортисти, журналисти и още много други, което означава, че и този път няма да липсват популярни имена.

Ето и как да участваш в две стъпки:

1. Прочети Общите условия и Правилата за обработване и защита на личните данни на конкурса „Най-красива абитуриента“ на Dir.bg.

2. Изпрати мейл до abiturientka@mydir.bg с текст: „Потвърждавам, че прочетох и се съгласявам с Общите условия за участие в Конкурса на „Дир.БГ“АД „Най-красива абитуриентка“ и с Правилата за обработване и защита на личните данни на Конкурса.“, заедно с име и фамилиявъзрастимето на училището, в което завършваш, и населеното място, в което се намира то. Не забравяй да прикачиш до 3 снимки от бала си, с които искаш да се включиш в конкурса, като можеш да ги изпратиш само еднократно. Срокът за участие е 23 юни 2023 г. до 14:00 часа. А сега ти пожелаваме успех!

Избор на победителката:

  1. 10-те снимки на момичета, събрали най-много лайкове във Фейсбук страницата на конкурса, се класират като първите 10 финалистки в конкурса. Снимките на всички участнички ще бъдат качвани в албума във Фейсбук страницата на конкурса, където ще може да ги разгледате и подкрепите чрез натискане на бутона „Like“ или „Love.
  2.  Още 10 финалистки се избират от редакционния екип на Dir.bg.
  3.  Окончателният избор от всички 20 номинирани момичета ще определи нашето звездно жури, което ще обявим в следващите дни.

Наградите:
Dir.bg отново е подготвил страхотни награди, както за победителката, така и за 20 финалистки в конкурса.