„Случилото се в Пловдив земетресение е част от процесите на прочистване на енергийните центрове на земята, а на Балканите един от тези центрове се намира в района на древния град. Хората не трябва да се страхуват, защото Пловдив няма да бъде разрушен и това става по Божията воля. Ще има още вторични трусове, но те няма да доведат до силни разрушения и човешки жертви. Бученето на земята показва освобождаване на енергия, която сега обвива целия Балкански полуостров и ние заедно се предвижваме към по-високо измерение. България е благословена земя и предстоящите катаклизми няма да я засегнат в такава степен както това ще се случи в други краища на земята. “ – това съобщи Айтен Мачева по повод на днешното земетресение край Пловдив.

Според нея започва цял цикъл от катаклизми, които постепенно ще доведат до промените заложени в Божествения план. Провежданите от нея Божествени дни на Живата вода са част от процеса за изцеление на човешкото тяло и дух. В тези дни се получават дарове, които водят до пълно обновяване на организма.

„Човекът е създаден по Божи образ и подобие, и в същност е живата връзка между Бога и Земята. Човешката любов се грижи за запазването на планетата. Периодично Земята се самопочиства. Това се е случвало многократно в нейната история и отново предстои, но този път ще бъде съпроводено с пълно обновяване на човечеството. Земята ще премине през своя разкрасителен процес и ще оцелее, благодарение на хората, които като Айтен имат мисия за опазването на човешкия род и планетата. Тя е сред посветените, които вече са преминали своите изпитания, за да достигнат до петото измерение и те трябва да преведат там останалите.

„На всеки човек се дава възможност да премине, но дали това ще се случи зависи от личните му избори и постъпки“, казва Айтен. И отново напомня, че човешките правила са дадени от Господ в свещените книги още преди хиляди години. Сега е особено важно да ги спазваме, защото Земята и всичко, което се случва върху и под нея, е застинало в очакване на следващия цикъл от Апокалипсиса, което в превод означава Откровение Господне, а този период е започнал още през 2022 г. и ще продължи до 2025 г.

В този период ще има много катаклизми, земетресения, наводнения, изригване на вулкани, сривове на много системи, с които сме свикнали да живеем, но ще загубим за известно време. „Всичко и всички, които не спазват пътя Господен ще си отидат.“ – казва Айтен. „Има и такива, които си тръгват, защото са призвани да работят отвъд. Не всеки човек починал от една или друга болест е лош. Трети си тръгват защото не са пригодени за високата вибрация, която следва и клетките им не подлежат на пренастройване, в резултат на болестите те атрофират. Високочестотният ритъм изисква чисти чувства, скоро ще паднат всички маски, няма да може да има лъжа между хората. “

Добрата новина е, че човешкото тяло ще започне да се регенерира. Тялото ще има способността да се самовъзражда. Ще се увеличи и продължителността на човешкия живот, а това означава, че и процесите на стареене доста ще се забавят.

„Апокалипсисът не засяга само Земята, той касае цялата Галактика и предстоят промени на галактическо ниво. Но стартът на Апокалипсиса ще тръгне от Земята, която вече е определяща и двигател за предстоящите промени. На прага сме на ново време, в което никой не може да работи сам за себе си.“ – допълва Айтен Мачева. „Апокалипсис ще има, но от нас зависи той да премине с по-малко разрушения и да не доведе до унищожението на земята.“

ЗА НЕЯ

Айтен Мачева е ясновидка по рождение, две поколения преди нея в рода ѝ има хора, които са се занимавали с лечителство. Тя живее в Нова махала. На 29-годишна възраст получава лечебна сила и след продължителна, и много интензивна подготовка е започнала да работи с хора. Лечебната ѝ енергия е доказана от доц. Емил Минев от БАН, който е направил замервания на енергийно обогатената от нея вода. След експеримента водата е променила своята кристална структура и свойствата си. В момента Айтен Мачева ръководи собствен център за духовно развитие в Нова махала. Стотици са излекуваните от нея. Тя казва, че душата на човек е и неговия корен, който го свързва със земята и мястото в Родопите не е избрано случайно. Това е новият енергиен център на света, където с промяната на измеренията ще се премести духовната сила от Тибет.