Лентата на завършения вече комплекс от магазини в ритейл парка в Пазарджик днес бе тържествено прерязана от предприемача Тодор Белчев, кметът на Пазарджик – Тодор Попов и областната управителка Валентина Кайтазова. Това се случи, точно по обяд, на сцената, на която довечера от 19.00 ч. ще гледаме концерта на Гъмзата и Берковската духова музика. 

Водещ на церемонията, която започна с водосвет за здраве и благополучие, отново бе Богдан Томов. Той представи духовниците от храма „Успение на Св. Богородица“ – Петър, Масим и Спас.

След богослужението думата получи председателят на УС на Видеолукс Холдинг АД и  HOLIDAY PARK Пазарджик Тодор Белчев.

„Радвам е да съм в този град, в който всичко се сбъдва, защото се работи с бързи темпове, защото има добро ръководство, което помага на всяко едно начинание и тук нещата се случват. Тук се случват 20 обекта, които успяхме да направим в рамките на една година. Тук вече имаме една много красива автомивка, а до нея ще има хъб за зареждане на електромобили от най-мощните, 180 ватови. Тук от днес след като разговаряхме с кмета ще има и две помещения за децата на Пазарджик, изнесен център за обучение към Младежкия дом на града. Този център ще в бъде в това блокче, което виждате в рамките на Холидей Парк. Така че не всичко, което се вижда е това, което се е случило. Нещата са малко по-големи, по-красиви като че ли. И това е благодарение не само на общината, а и на фирмата, която го направи, благодарение на хората, които работят тук. Всеки от тях е дал по нещо, за да се завърши тази красима концепция наречена Холидей Парк. Много труд и пот мина докато това се случи, но смятам, че вече е време да се радваме и да имаме хубави моменти.“ – каза г-н Белчев.

След него на сцената застана кметът Тодор Попов, който получи адмирации и от водещия Богдан Томов, който сподели, че в другите градове „кметовете се равняват по неговите крачки, той е център – нападател на сдружението на общините в България“.  А също така и отбеляза, че номерата на пловдивските коли на паркинга са повече от пазарджишките.

„Поредният хубав ден за нашия хубав град, искам да кажа две неща, знаем какво представляваше този терен през предишните години, запустяло място на територията на бившия Месокомбинат, сега това е място, с което градът ни се гордее. Място, което предлага стоки и услуги на световно ниво, място в което са открити над 600 -700 нови работни места. Това е нашият стил.“ – каза кметът Тодор Попов. „Нито един мащабен човек не отива на място където няма мащаб и перспектива. Неговото присъствие тук  и всички негови партньори, които вече са и наши партньори е атестат. За тях, защото са при нас. И за нас – защото те са при нас. Каквото и да се говори, никой не прави бизнес там, където няма условия за това. Аз съм горд, че съм приятел с Тодор Белчев от толкова години. Най-напред се създаде „Технополис“ – тръгна, след това беше „Практикер“ и той тръгна.“ След това по думите му се е случил и търговския комплекс. „От такъв вид проекти всички печелим, защото ние имаме всичко, което може да се намери и в големите градове, а те – защото фирмите им са печеливши, от оборота когото постигат. Трябва да се гордеем с това, което правим заедно.

Цялото му експозе вижте във видеото.

И продължи:

Малко по-късно бе прерязана и лентата на напълно завършения Холидей Парк. Заедно с кмета Тодор Попов и Тодор Белчев, парченце от лентата получи и областната управителка Валентина Кайтазова.

След тържествената част за присъстващите се състоя концерт от ансамбъл „Българе“.

Малко по-късно журналистите бяха поканени да разгледат двете зали и двата кабинета, които ще бъдат предоставени на Младежкия дом, те се намират в единствената оцеляла сграда от някогашния комплекс „Фонтаните“. На първия етаж, всяка от залите е снабдена със санитарен възел има условия и за приготвяне на храна. Всички разходи по осветлението, отоплението и водата ще бъдат поети от фирмата на Тодор Белчев.

Съвсем скоро в Холидей Парк ще има и заведение за бързо хранене.

Тази вечер: Гъмзата и Берковската духова музика с концерт за Пазарджик, утре – Колело на късмета, ето къде

Чантите през рамо са в тенденция! Коя да изберете? Как да ги съчетаете?