Над 150 деца днес участваха в четвъртото издание на Рисувай с Фрезко, което се организира от Община Пазарджик, Младежки спортен клуб Пазарджик спортува и с пълната финансовата подкрепа на детската серия на Лакрима – Frezco.

Малчуганите от всички детски градини на територията на Община Пазарджик изпълниха с глъч малкото площадче пред Младежки дом – Пазарджик.

На картините оживяха русалки, принцеси с корони, домашни любимци, птици, дървета и цветя, паркове, балони и сърца, както и разноцветни дъги. Част от децата избраха да нарисуват семействата си, други имаха интересни хрумвания като например човек, който организира парти… или пък палатки в планината.

След края на събитието всяко дете получи грамота за участие от организаторите. Последваха снимки за спомен и със сигурност много позитивно настроение след прекарания следобед.

Компанията Lacrima e един от най-големите производители на висококачествени млечни продукти, а Frezco е специалната детска серия на бранда. Събитието се проведе пред Младежкия дом и събра много усмихнати и ентусиазирани деца, както и техните родители.