С тържествен водосвет бе направена първата копка на новата база на Auto1 днес в Пазарджик. На мястото, коет осе намира в непосредствена близост до автосалона на фирмата в източната индустриална част.

„С Тодор Попов имаме традиция от 2003 г. да ни открива новите обекти, хората се чудят защо все тук избирам място за новите инвестиции, но аз знам, че камъкът си тежи на мястото.“ – каза собственикът на обекта Йордан Бадьоков.

Тук ще има нов склад за резервни части, а инвестицията възлиза на два милиона лева. Складът ще бъде готов за една година, а Бадьоков подчерта и това, че ще очаква тогава Тодор Попов да го открие. „Искам да благодаря на администрацията и държавните структури за помощта, наша цел е да правим всичко, което е по нашите сили Пазарджик да се развива, да върви напред. Много съм щастлив, че Пазарджик си остава жив град.

Влизаме в новините с хубави събития, като тези градини. Спорта, адмирации за което. По нашите сили е да открием нови работни места и да съдейдстваме по този начин за увеличаването на доходите на хората. Ако няма нужните инфраструктура и ефикасност в работата с институциите, то тогава няма да има бизнес и достойни доходи. Пазарджик е хубаво място за живеене и трябва кой каквото може да направи за да стават тук нещата още по-добре. “ – каза Йордан Бадьоков.

„Аз съм тук по-скоро не като кмет, а като приятел. Познаваме се с г-н Бадьоков от 20 години и съм щастлив да съм с тях в този ден, когато откриваме разширение на българска компания. На пазарджишка компания, което означава, че се развиваме в правилната посока. Гордея се с нашите бизнесмени, тук са нашите приятели от СОТ-а, г-н Бъздигян. Това са все хора които оставят парите си в този град. Ние даже златни павета да наредим по центъра, няма ли поминък и перспектива – нищо не става. Не случайно хората идват тук. Преди няколко месеца открихме нов завод в Хаджиево, преди дни новите мощности на Ариете, през последните четири години можем да се похвалим с много нови инвестиции в Пазарджик.

Безработицата в момента е под 3%. Харесвам хората, които работят и считат, че съдбата на нашия град е в нашите ръце. Затова ви благодаря, че сте си останали тук, в нашия град и всеки един с оглед на възможностите да прави нещо още по-добро за развитието на всички. Важно е да гледаме в една посока и да си правим града. Дават ни за пример в толкова много неща. Всичко това се постига с труд, важно е и това, че кметът не среща ли подкрепата на хората нищо не може да направи сам. Заради това се нуждая от вашата подкрепа. Човек като си избере да работи нещо, трябва да бъде най-добрият в него. Ако си таксиметров шофьор, трябва да си най-добрият таксиметров шофьор, като избереш да си работник – да си най-добрият работник, като избереш да си бизнесмен – да си най-добрият бизнесмен. Така се върви напред, трябва да има амбиция, да има последователност. Развиваме се добре защото имаме надграждане. Вървим напред заедно. “ – каза Тодор Попов.