Кметът Йордан Младенов си взе довиждане с общинските съветници от местния парламент по време на днешното 60-то, последно за мандата заседание.

В края на сесията Кметът на общината каза, че през тези 4 години е работил в конструктивен диалог с общинските съветници. Младенов благодари за качествената и експертна работа на законодателния местен орган. „На всички, които желаят в изборите да заслужат вота на пещерци желая успех в надпреварата за доверие“, каза Младенов.

Временно изпълняващ длъжността кмет ще бъде зам.-кмета Стефан Иванчев. На свой ред той се ангажира да проведе политика на разбирателство, конструктивизъм и взаимодействие. Иванчев се ангажира заедно с администрацията, предстоящите избори да преминат под знака на диалогичност и в съответствие със законовите разпоредби и норми.

Председателят на Общински съвет Пещера благодари на своите колеги за ползотворната дейност в интерес на Пещера и жителите на града и съставните села.Той припомни, че човек активно изгражда това, което знае, а не го получава пасивно. „Най-важното е това, че запазихме нормалните си личностни отношения“, коментира д-р Пенев.

В края на редовното заседание, общинските съветници си направиха обща снимка за спомен и взаимно си пожелаха успех в предстоящите избори.