Кандидатът за кмет на Община Пазарджик – Борислав Даскалов, който е и водач на листата за общински съветници с бюлетина 35 на партия Бъдеще за Родината, обяви с какво е различен от останалите политици.

„Кое ме отличава от останалите политици и с кое ме помнят повечето хора? Първо, никога не предадох и не продадох приятелите и близките си! На второ място – никога не отстъпих от принципите и от ценностната си система що се отнася до християнски ценности, човеколюбие и родолюбие! Също така никога не съм бил корумпиран, не съм и меркантилен тип! Никога в моя живот не откраднах нищо от никой, нито пък измамих някой с нещо! Никога не станах протеже или подлога на някой политик, кмет или управник! Никога не продадох и предадох държавата си! Никога не разреших на парите и политиката да ме опорочат и да ме деградират морално! Никога не изоставих родителите и семейството си! Никога не загубих любовта и отдадеността си към спорта!

Това са само част от нещата, с които съм горд син на моите родители, горд баща на своите добре възпитани деца, верен и лоялен приятел към своите приятели, и мисля, че това прави името ми толкова отличимо и забележително!“. завърши Даскалов.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!